ARQUITECTURA SALUDABLE I FENG SHUI.

El Taoisme parla de les tres sorts que influeixen en la vida humana: La del Cel, la del home i la de la Terra. La primera té a veure amb les nostres circumstàncies personals, com la família a la que pertanyem o el context en el que vivim, la sort de l’home té a veure amb les nostres accions (honestedat, perseverança i altres), la sort de la terra es refereix on vivim o treballem. El Feng Shui pot intervenir de manera directa sobre la sort de la Terra, però òbviament les altres dues poden recolzar o no la salut i la prosperitat.

Disseny que armonitza la teva llar o el teu lloc de treball.

Molts testimonis arreu avalen els poderosos canvis que es produeixen en aplicar determinades cures de Feng Shui i harmonitzar un habitatge o bé un lloc de treball.

Estudis de Feng Shui habitatges.

Molt aconsellable en un canvi d’habitatge, o quan hi ha problemes de salut o d’economia de forma persistent en una casa, quan no es dorm bé, i en general, quan hi ha la percepció que les coses no van prou bé, o es creu que poden anar molt millor.
En l’estudi es donen pautes per harmonitzar adequadament un espai, per utilitzar els sectors més favorables i evitar i curar els que ho són menys.
Hi ha diferents escoles de Feng Shui, en aquest cas l’estudi es basa en l’escola de les estrelles voladores.

A partir de 350 euros

Estudis de Feng Shui Empreses o negocis

És freqüent comprovar que hi ha locals en el que hi ha molta rotació de negocis i fracassen una i una altra vegada, en alguns casos, malgrat estar ubicats en situació cèntrica.
Hi ha molts factors que poden facilitar de manera significativa l’èxit d’un negoci, per exemple on es situa la caixa, on treballa la persona que dirigeix el negoci, o simplement per on circula la clientela.

A partir de 350 euros

Assessorament immobiliari criteris de Feng Shui.

A l’hora de comprar o llogar una propietat immobiliària, és molt recomanable analitzar amb la perspectiva de Feng Shui si és adequada o no.
Segons el portal immobiliari estadounidenc Zillow, les propietats amb un bon Feng Shui es venen entre un 10 i un 15% més cares.
És una anàlisi per ajudar a decidir la compra o lloguer d’una propietat.

A partir de 150 euros.