Un estudi apassionat per l'arquitectura

La Teresa i el Pau, juntament amb l’Iris i els seus col·laboradors treballem cada dia perque el teu dia a dia, a casa o a la feina, sigui saludable, acollidor i confortable.

Teresa Carrera Sabaté

Arquitecta, Sòcia fundadora

Em reconec com una emprenedora vital, inquieta, implicada i idealista. L’arquitectura ha estat el meu camí des de fa molts anys. Els anys d’ofici m’han donat oportunitats de crear, ja sigui directament en l’ofici  de l’arquitectura o en altres àmbits. Entenc que aprendre és com respirar: imprescindible per viure i créixer. Per això, en els darrers anys he participat en projectes educatius diversos des de l’àmbit de l’arquitectura, entenent que és una poderosa eina per transformar i entusiasmar els més joves, alhora que m’he format continuament en àmbits tècnics i holístics relacionats amb l’arquitectura. En els darrers anys,  he iniciat un camí que ens porta a una arquitectura més conscient, més integrativa de la mà de les eines que ens aporta el Feng shui i també la bioconstrucció. Estic plenament convençuda que l’espai  en que vivim o bé ocupem diu exactament qui som.

Si vols saber més de la meva vessant professional, pots consultar el meu perfil de Linkedin. Per descobrir tot el que faig, juntament amb els meus col·laboradors, sobre Tallers Educatius basats en l’arquitectura, pots veureu-ho aquí. 

Pau Forns Agulló

Arquitecte, Soci fundador

M’encanta l’arquitectura i sobretot tot el procès constructiu que comporta; iniciat des del disseny  i l’anàlisi: Imaginar com pot ser un espai  i després veure’l materialitzat, és un plaer indescriptible. Entenc la professió com un  continuat exercici d’empatia per entendre les necessitats dels clients, els seus somnis i alhora saber ajustar els detalls constructius per garantir una qualitat arquitectònica, estètica i sana, tenint cura de tots els punts que ajuden a configurar cada projecte. Sóc una persona pacient i per això observar com creix una obra, un fet que es va produint gradualment , com  si el creixement d’una planta fos,  em fa gaudir molt d’un ofici que és bàsicament donar un servei a les persones. L’arquitectura és també un llarg camí d’aprenentatge i evolució. Les tendències noves i les maneres de treballar canvien i això sempre és una motivació que ens fa estar vius

Si vols saber més de la meva vessant professional, pots consultar el meu perfil de Linkedin. O si em vols conèixer una mica més en general, tafaneja el meu compte de Twitter.

Creem espais únics. Construïm el teu nou estil de vida.